ERASMUS PLUS: XIPRE, JUNY 2019

UN PROJECTE VIU

Nicòsia, capital de Xipre, ha acollit des de dilluns 3 i fins ahir mateix les delegacions participants (Grècia, Bulgària, Espanya, Letònia, Itàlia i Xipre) del projecte KA2 auspiciat per l’agència europea Erasmus Plus, projecte el nostre que, com ja sabeu,  vol propiciar els usos digitals en l’activitat escolar diària. Ha estat una intensíssima setmana d’intercanvis pedagògics en què, entre altres coses, ha servit per conèixer, en viu, com el sistema educatiu d’un país del nostre entorn -el xipriota en aquesta ocasió- aborda temes com ara el treball de la intel.ligència emocional, la robòtica escolar, l’ensenyament de l’anglès entre els alumnes de primària, la integració de alumnes amb deficiències d’audició en el grup classe o la utilització de la moneda euro  com a recurs d’aproximació al concepte matemàtic de nombre decimal.

erasmusplus_logo_blu

L’acollida per part de la delegació amfitriona ha estat ben i ben càlida (com ja ho va ser en les dues ocasions prèvies, a Bulgària i Itàlia) i, novament, l’organització, impecable. Els mestres Lara i Frank han acudit a l’illa mediterrània en representació del nostre centre, en una trobada que, naturalment, a més de amb la realitat escolar ens ha posat en contacte amb aquella altra de cultural, històrica i social, en un país amb un conflicte polític que a hores d’ara no acaba de trobar-ne una solució. La nostra gratitud al país d’acollida i, per descomptat, a tots els educadors participants: en tornem amb una motxilla ben carregada d’idees, que de segur han d’enriquir la nostra escola tota.

europa1

Per cert, ja heu estat informades i informats en entrades anteriors: el Casablanca serà el centre acollidor l’octubre vinent. No cal a dir que estarem orgullosos de mostrar-los tot allò de bo que fem aquí. I és per això que esperem comptar amb una ENTUSIASTA col.laboració de totes i tots vosaltres. N’estareu puntualment informats.

Aquesta entrada ha esta publicada en informacions generals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s