CASABLANCA: EUROPEAN SCHOOL

maxresdefault

      El Casablanca es reafirma en el seu compromís de renovació pedagògica que ha de dotar els nostres nens i nenes amb instruments per fer futur i, al llarg de la setmana que demà  encetem, dos dels membres del seu Claustre  viatjaran a Itàlia i Portugal, tot dins dels programes Erasmus+ dels quals, com ja sabeu, parcicipa l’escola. 

      La tutora de 5è A, Alba Quiñonero, rebrà una formació per a docents europeus de caire interdisciplinar, a Roma. Per la seva banda, Teresa Mena, Cap d’estudis, es desplaça a Sesimbra, Portugal, a on tot al costat de les delegacions provinents del Regne Unit i de Xipre prendrà part en allò conegut com a Job Shadowing, o el que és el mateix, de l’observació i de l’intercanvi d’experiències pedagògoques d’èxit provat, i tot amb el propòsit de ser, posteriorment, implementades entre nosaltres.

      No tenim cap dubte que les dues experiències han de tenir una repercusió positiva al Casablanca en termes pedagògics, i que han de contribuir, alhora, a la internacionalització de la nostra escola. Desitgem una bona estada europea a les nostres companyes Teresa i Alba. N’estareu puntualment informats de tot plegat. I, com sempre, comptem amb la vostra complicitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en informacions generals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s