NOU PROJECTE ERASMUS +

          La nostra escola, el Casablanca, no vol restar al marge dels nous corrents pedagògics europeus i enguany s’uneix a un nou projecte Erasmus + en què compartirà treball i experiències amb docents de Grècia, Itàlia, Bulgària, Letònia i Xipre, tot amb un intercanvi de professors en cadascú d’aquests països a més del nostre al llarg de dos cursos escolars.

ERASMUS

    El primer d’aquests encontres es durà a terme la setmana que ara comença, entre dimarts i dissabte, a Sofia, Bulgària, amb un apretadíssim programa que inclou, entre altres coses,  discussió educativa i visites a escoles capdavanteres de l’àrea, tot amb un sol ojectiu: emportar-nos cap a casa nostra el millor en l’àmbit de l’educació a Europa per aplicar-ho entre nosaltres, i ben particularment tot allò que fa referència a l’ús a escola de les noves tecnologies. En aquesta ocasió, les mestres que s’hi desplacen, a Sofia, són Alicia Moreno, directora i mestra d’anglès, i Alba Moya, tutora de 6è B i mestra d’educació física.

      Serà d’aquí un any, octubre 2019, que el nostre centre serà visitat pels col.legues dels altres països: estem convençuts que els podrem oferir un munt d’idees per dur a les seves escoles d’origen. És clar, per aquesta visita voldrem comptar amb la col.laboració de totes les famílies del Casablanca.

     Amb aquest són ja dos els projectes d’àmbit europeu en què està participant l’escola simultàniament. Un primer (2017-2019) del que ja rebeu informació periòdicament  i que mobilitza els nostres mestres per institucions de formació de docents d’arreu (les pròximes a Bèlgica i Itàlia, desembre i gener) i aquest segon d’ara  (2018-2020),  que reuneix grups de mestres en escoles d’acollida europees, tal  com us informàvem més amunt.

          Estem il.lusionats. Volem que aquest projecte de renovació pedagògica ens faci, tot plegat, una millor escola, preparada per tant i tant nou repte de futur.

Aquesta entrada ha esta publicada en informacions generals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s