ENGLISH DAY 2018

Last Friday the 27th of April our school joined the 1st ENGLISH DAY celebration, a gymkhana activity on speaking games intended for our kids to interact in English. It was a complete success, according to children’s afterwards feedback and  teacher’s own feelings. Escola Casablanca shared it with popular WHO’S WHO? Besides, the day was a radiant one! Already thinking of next edition, next school year.

El divendres 27 d’abril, els nens i les nenes de 5è curs participaren del 1r English Day, ginkana de jocs que cerca la pràctica de la llengua anglesa entre els nens i les nenes de les nostres escoles, tot a través del joc. Alumnes i mestres en fem una ben bona valoració. El nostre centre va participar amb el popular joc QUI ÉS QUI? Esperant ja l’edició del proper curs!

En la imatge, nens i nenes participants, La Muntanyeta, tot vestint samarretes dels colors de la bandera britànica:english day

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Anglès, Cicle Superior, informacions generals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s