NOVA VISITA A VENAFRO, ITÀLIA: ERASMUS +

       Ja us ho comentàvem en la nostra anterior comunicació…” En el proper mes d’abril un mestre de la nostra escola hi viurà, per una setmana sencera, a Venafro, i farà de mestre al Don Giulio Testa, a on desenvoluparà el que es coneix com a Job Shadowing, observació directa de la pràctica escolar en un centre diferent del  propi…”

       I és justament, en aquesta setmana passada que un mestre del nostre Claustre, en Frank Ros, hi va ser. Magnífica experiència, tot plegat: intercanvis pedagògics i de materials, contrast entre escolaes a l’hora d’abordar l’ensenyament de la llengua estrangera, formació compartida entorn de les plataformes digitals, contacte amb les autoritats locals per tal d’establir un agermanament entre tots dos municipis, visita a museus locals… I moltes coses més. Novament,  l’acollida del nostre mestre per part de direcció, professorat, alumnes i famílies no ha estat, si no, que esplèndid.

       Us recordem que el projecte KA1 amb mobilitat de mestres busca,  primordialment,  de traslladar al Casablanca tota aquella metodologia que l’ajudi a millorar,  alhora que l’internacionalitza dins del marc europeu a què pertanyem. El pròxim curs escolar comptarem amb tres noves mobilitats.  N’estareu puntualment informats.

VENAFRO

Venafro

SESSION

Anglès amb els alumnes italians de 3r

 

Aquesta entrada ha esta publicada en informacions generals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s