Visita a VENAFRO, Itàlia. ERASMUS+

erasmus-logo

 

Benvolgudes, benvolguts:

 

     El nostre programa Erasmus+ segueix el seu full de ruta i, diumenge passat, 3 de desembre, dos membres del claustre es desplaçaren a Itàlia  -a la localitat de Venafro, pròxima a Nàpols- per tal de conèixer in situ l’escola pública de primària Don Giulio Testa, escola amb què el Casablanca fa  tasques en paral.lel  d’intercanvi pedagògic.

   A Venafro vam ser atesos -de manera esplèndida- pel director del centre i per una representació del professorat, i vam poder visitar l’escola i la vila. En el proper mes d’abril un mestre de la nostra escola hi viurà, per una setmana sencera, a Venafro, i farà de mestre al Don Giulio Testa, a on desenvoluparà el que es coneix com a Job Shadowing, observació directa de la pràctica escolar en un centre diferent del  propi.

   L’activitat busca de traslladar al Casablanca tota aquella metodologia que l’ajudi a millorar,  alhora que l’internacionaltza dins del marc europeu a què pertanyem. A sota, una imatge de la jornada.

 

Venafro

Aquesta entrada ha esta publicada en informacions generals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s